Seri cu povești la Alexandria. Petrecerea continuă…

Caravana TIFF_#Selfie După primele zile de Ideo Ideis, la Alexandria toată lumea e îndrăgostită de teatru. Ideo Ideis i-a adus pe aceeaşi scenă pe fondatorii festivalului PLAI de la Timişoara şi pe co-preşedinţii Ideo Ideis. Seara Povestitorilor a încununat o nouă zi la Alexandria…

Dacă la atelierele de teatru tânăr şi cele de măiestrie lucrurile încep să se lege şi să dea rezultate, la evenimentele pentru comunitate se strâng tot mai mulţi oameni. Parcul de lângă Casa de Cultură a fost animat de clovnii Ideo Ideis care au pictat și s-au jucat cu puștii din Alexandria, iar parcarea din fața Consiliului Județean Teleorman a devenit neîncăpătoare în timpul proiecției #Selfie, al treilea film adus în oraș prin intermediul Caravanei TIFF.

La Casa de Cultură a avut loc o reprezentație oferită de Godot Café-Teatru din București cu Bullets over Lipscani, după Woody Allen. Și tot Godot Café-Teatru a oferit și cel de-al doilea spectacol de teatru profesionist al serii, cel de la Conciato. Este vorba despre Ieri, azi, mâine și oricând, adaptare după piesa „Phoenix”după Scott Organ, un spectacol despre o clipă în care doi oameni se recunosc pentru totdeauna, în care râsul devine zâmbet, iar zâmbetul devine speranță.

Ziua a patra s-a încheiat cu o întâlnire cu Andreea Iager Tako si Norbert Tako, inițiatorii festivalului Plai din Timisoara. Mesajul pe care l-au transmis cei doi participanților în cadrul Serii Povestitorilor a fost unul simplu: e foarte important să investim în pasiunile noastre și să povestim despre ele altor oameni pentru că acestea sunt cele mai importante două lucruri care transformă în realitate o idee aparent imposibil de realizat.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.