„Spărgătorul de nuci”, la Sala Rapsodia

Afis _Teatrul_Ion_Creanga_si_Casa_de_BaletPe 14 şi 15 decembrie, Teatrul Ion Creangă și Casa de Balet au pregătit, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, un proiect special pentru copii și adulți. Astfel, la Sala Rapsodia, în acest weekend, începând cu ora 11.00, publicul este invitat să descopere, prin intermediul unui spectacol de balet, o nouă interpretare a basmului “Spărgătorul de nuci”. „Binecunoscuta poveste scrisă de E.T.A. Hoffmann, în versiunea celebrului autor Alexandre Dumas,  devine o producție artistică unică și complexă, ce reunește pe scenă atât profesioniști în domeniu, cât și elevi ai Casei de Balet. Coregrafia este semnata de Cătălina Tudor și Carmen Ene, iar printre invitații speciali ai evenimentului se numără și prim-soliști ai Operei Naționale București.

„Noi colaborăm cu Teatrul Ion Creangă de câțiva ani, însă este pentru prima dată când punem în scenă un astfel de spectacol, deschis publicului larg. Este o premieră pentru noi, dar și pentru teatru. Din câte știu eu, până acum, nu s-a mai montat o reprezentație de balet la Teatrul Ion Creangă, este un alt gen de spectacol, dar care sperăm să placă publicului”, declară Sorin Tudor, manager Casa de Balet.

Biletele s-au pus deja în vânzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creangă, de pe str. Lipscani nr. 53, și la sediul Casei de Balet, din Calea Dorobanți, nr. 127.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.