Spectacol nou Teatrul Excelsior: „Umbre. Un Studiu“

excelsiorDuminică, 20 martie, la ora 20.00, va avea loc premiera spectacolului „Umbre. Un Studiu“, în regia lui Horia Suru. Producția este realizată după „Jocul de-a teatrul“ de Georgiana Barcan și „Umbre“ de Ilinca-Anamaria Prisăcariu și se va juca la Teatrul Excelsior din București, la Sala Studio (accesul la Sala Studio se face prin clădirea Excelsior Center etajul 3).

Ce se întâmplă atunci când rolul tău poate fi preluat de altcineva? Și ce se poate întâmpla dacă noul interpret este cel mai puțin probabil să fie potrivit pentru rolul care i se propune. Un călău, o victimă și un sistem care trebuie învins. Un condamnat şi un călău. Un copil şi o mamă. Multe întrebări, multe răspunsuri posibile. Raporturile se schimbă. Lumina circulă, tu stai pe loc. Jocul este controlat de cineva din exterior şi nu are finalitate.

Spectacolul este format din două părți: Jocul de-a teatrul – piesa câștigătoare a Concursului de dramaturgie pentru adolescenți NEW DRAMA 2015 și Umbre, o completare care amplifică sentimentul de manipulare, marasmul întunericului, dar care lasă, totuși, să se întrevadă o rază de speranță.

Paradoxal, pentru a ieşi la lumină trebuie să ieşi din lumină… condiţia este să ştii foarte bine ce vrei să vezi. Iar pentru asta e nevoie de curaj.

 DISTRIBUȚIA:

Călăul  Marian Rădulescu

Condamnatul – Oliver Toderiță

Mama – Isabela Neamțu

Copiii – Daniel Cosmin Țâcu

Sara Maria Ghimpu

Regia artistică – Horia Suru

Scenografia – Horia Suru

Video & Sound design – Luca Achim

Light design – Adrian Neculce

Durata spectacolului: 50 min.

Categorie de vârstă: 12 +

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.