Spectacolele de teatru se întorc la Sala ARCUB

MariusLa începutul lunii februarie Sala ARCUB redeschide seria evenimentelor culturale, cu cele mai îndrăgite spectacole de teatru pe care le-a propus în ultimii ani.
Joi, 5 februarie, la ora 19.00, va avea loc o reprezentație a producției „Cină cu prieteni” de Donald Margulies, în regia lui Claudiu Goga, în care spectatorii îi pot vedea pe Vlad Zamfirescu, Cerasela Iosifescu, Nadina Sălăgean și Marius Cordoș.
Duminică, 8 februarie, la ora 19.00, este programat spectacolul „Vițelul de aur” de Ilf și Petrov, pus în scenă de Eugen Gyemant, scenografia fiind semnată de Vladimir Turturică și Tudor Prodan. Din distribuție fac parte Tudor Aaron Istodor, Cătălin Babliuc, Dan Rădulescu, Lucian Iftime, Smaranda Caragea și Radu Iacoban.
„Noapte bună, mamă” de Marsha Norman, spectacol montat de regizorul Mircea Cornișteanu, se întoarce duminică, 15 februarie, de la ora 19.00, când spectatorii au ocazia de a le revedea pe actrițele Florina Cercel și Cerasela Iosifescu.
Pe 19 și 20 februarie, la ora 20.00, sunt programate două reprezentații ale spectacolului „Însemnările unui nebun” de N.V. Gogol, în regia lui Felix Alexa, cu Marius Manole și Alexander Bălănescu, scenografia fiind creația Dianei Ruxandra Ion.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.