Statui vivante în Herăstrău de Rusalii

statui 4Cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, organizat de Teatrul Masca va avea loc în perioada 7-9 iunie în Herăstrău. Zeci de artiști provenind din 11 țări, mulţi dintre ei campioni naţionali sau mondiali ai stilului vor face dintr-o plimbare prin parc o experiență inedită și plină de culoare, anunță organizatorii.

„Herăstrăul va vibra într-un mod cu totul special în zilele de 7-9 iunie, căci statuile, aidoma unor cutii muzicale îşi vor urma destinul trăind cu pasiune fiecare povestea sa. Vă veţi afla ca într-un muzeu în care, noaptea, exponatele prind viaţă şi vorbesc toate deodată, fiecare cu fiecare şi toate deopotriva cu voi, spectatorii. O sarabandă a poveştilor, care mai de care mai frumoase, a clinchetelor de glasuri venite parcă dintr-o lume paralelă, a bucuriei de a fi, pentru câteva clipe sau minute în atenţia voastră şi a lumii întregi”, a declarat Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca.

Statui pline de culoare întruchipând personaje istorice sau din filme, din lumea lui Shakespeare sau a lui Caragiale, statui și povești urbane, îngeri și personaje supranaturale vor fi prezente timp de trei zile pe aleile Herăstrăului.

Accesul este gratuit la toate spectacolele prezentate pe parcursul celor trei zile de evenimente.

Programul complet pe www.masca.ro

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.