„Studii despre iubire”, un spectacol nou de Ziua Îndrăgostiților

Denis Bolborea, Irina Strungareanu, CarlaMaria TeahaPe 14 februarie, la Teatrul de pe Lipscani va avea loc, la ora 19.00, premiera spectacolului „Noi. Noua. Ne. Ni. Studii despre iubire”, în regia lui Chris Simion. Distribuția este formată din actrița Carla-Maria Teaha și dansatorii Irina Strungareanu si Denis Bolborea.

Producția aduce în contemporaneitate ideile filozofului Ortega y Gasset despre sentimentul universal al iubirii. „Noi. Noua. Ne. Ni. Studii despre iubire” este primul spectacol marca Chris Simion Theatre and More, anunță organizatorii, prin care regizoarea își propune să realizeze cel puțin o dată pe an un spectacol exclusiv cu tineri pe care dorește să-i promoveze, mergând pe principiul ca nu notorietatea atrage, ci performanța.

Despre noua sa creație, regizoarea Chris Simion a explicat: „Dacă nu ar fi spectacolul meu, aș spune ca e genial. Fiind spectacolul meu, spun doar ca e beton. Am avut norocul să lucrez cu trei oameni extraordinari, care mi-au dat cec în alb și au avut încredere deplină în țăcănelile mele. Coregrafa Irina Strungareanu, dansatorul Denis Bolborea și actrița Carla-Maria Teaha. Bonus: Tiger Lillies, din a căror muzica mi-am facut coloana sonoră. Spectacolul n-are o distribuție care să te agațe prin notorietate, dar te convinge prin performanță. Timp de 1 ora și 15 minute… o temă clișeu, iubirea, devine un studiu plin de (auto)ironie. Nu m-am inspirat din situații dramatice și telenovelistice, ci din cele pline de umor. Nu are pauză, este one shot. Nu e clasic, ci un puzzle de teatru – dans – video – sunet. Mi-am dorit de foarte mult timp să semnez un astfel de spectacol. Iată-l.”

 

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.