Târg de jucării cu Teatrul Masca

Cea de-a XIII-a ediţie a Târgului de jucării organizat de Teatrul Masca va avea loc duminică, 13 mai, de la ora 10.30, în parcul Herăstrău din Bucureşti, informează un comunicat al organizatorilor.

„Trăim într-o societate dominată de valorile materiale, în care lipsa timpului este o problemă generală. Timpul este preţios pentru fiecare dintre noi, iar clipele petrecute în compania copiilor sunt cele pe care ar trebui să nu le pierdem. Profitaţi de prilejul oferit de Târgul de jucării pentru a fi alături de ei, implicaţi-vă în viaţa lor, apropiaţi-vă de ei şi lumea lor!”, spune Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca din Bucureşti.

O plimbare de duminică dimineaţa în parc se va transforma astfel într-o cursă printre tarabe cu jucării şi cărţi pentru copii, unde cei mici vor fi provocaţi la un joc inedit şi educativ.

Respectând întocmai principiile economiei reale, prima regulă a jocului îi îndeamnă pe micii negustori să obţină o autorizaţie de la actorii teatrului. Ulterior, fiecare dintre ei va putea vinde, cumpăra sau schimba jucăriile aduse. Preţurile vor fi stabilite în funcţie de cerere şi ofertă, iar copiii vor fi încurajaţi să îşi promoveze produsele prin metode tradiţionale. Tranzacţiile vor fi monitorizate în permanenţă de echipa teatrului.

La finalul evenimentului, participanţii vor fi încurajaţi să doneze din jucării copiilor fără posibilităţi.

Anul trecut, 700 de copii au avut tarabe şi tranzacţiile au ajuns la 25.000 lei.

Accesul participanţilor/ publicului la evenimentul organizat la intrarea dinspre Piaţa Charles de Gaulle a parcului este liber.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.