Târg de jucării la Teatrul Masca

pierrot 1Cea de-a XVI-a ediție a Târgului de Jucării organizat de Teatrul Masca va avea loc duminică, 20 septembrie, în Amfiteatrul din Bdul. Uverturii 70-72, un eveniment dedicat copiilor care face parte dintr-o amplă serie de proiecte socio culturale.

Târgul de jucării organizat de Teatrul Masca a devenit deja o tradiție în toamna bucureșteană, ediția din acest an urmând să fie organizată pe 20 septembrie. Până atunci, joi, 17 septembrie, începând cu ora 19.00, Teatrul Masca va fi prezent pe Calea Victoriei, la Cercul Militar Național, cu spectacolul „Pirrot Lunatecul”, care va aduce cu sine atmosfera plină de farmec a Parisului secolului al XIX-lea, Pierrot fiind născut în halele pariziene.

„Arta în toate formele ei, jocul și povestea sunt niște mijloace cu o putere nebănuită de educare a publicului. Teatrul Masca, prin întreaga sa activitate s-a implicat activ în procesul de educare. Pentru că este important să știm cine suntem, care ne sunt istoria și valorile care ar trebui sa ne guverneze pentru a ști încotro ne îndreptăm”, a declară Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca.

Seria de evenimente începute pe Calea Victoriei se desfășoară sub motto-ul „Calea Victoriei pietonal, Masca: 100 de spectacole” și se înscrie în strategia de promovare a proiectului prin care Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi și renumite artere din inima Bucureștiului ar trebui să redevină pietonală.

Târgul de Jucării este un eveniment ce se va desfășura sub forma unui joc în care cei mici vor trebui să obțină o autorizație, să-și promoveze jucăriile folosite și cărțile, pentru ca apoi să le poată vinde sau schimba, asistați în permanență de actori. Târgul de Jucării va fi urmat, începând cu ora 18.00 de o reprezentație a spectacolului „Pierrot Lunatecul” în amfiteatrul din Bdul. Uverturii.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.