Teatru de păpuși și cină cu Husam Abed la Timișoara

The Smooth Life 21 @ Irena Vod__kov__Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara dedică șase seri de reprezentații producției „The Smooth Life” (Trai pe vătrai), ce va avea loc în fața unui public foarte restrâns, de opt spectatori. Este vorba despre un spectacol cu păpuși, un one-man show documentar, un atelier de gătit, o oră de servit cina în sânul familiei lui Husam Abed, un palestinian născut și crescut într-o tabără de refugiați.

Începând cu ziua de joi, 27 august și până marți, 1 septembrie, Husam Abed își va spune zilnic povestea intitulată „The Smooth Life” în Sala Studio a Teatrului Maghiar din Timișoara. Spectacol al Teatrului de Păpuși Dafa, „The Smooth life” este regizat și jucat de Husam Abed, scenografia îi aparține lui Réka Deák, iar dramaturgia o semnează Marek Turošík.

Husam Abed este păpușar, muzician și asistent social ce își împarte viața între Amman (Iordania) și Praga (Republica Cehă). A înființat Teatrul de Păpuși Dafa pentru refugiații din Baqa’a, Amman.

„The Smooth Life” durează 60 de minute, se joacă în limba engleză, însă va fi tradus în maghiară și română. Vor avea loc câte două reprezentații pe zi, de la ora 17:00, respectiv 20:00, pentru câte opt spectatori. Reprezentația din 1 septembrie are loc la ora 19:00.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.