Teatru, la 50 de metri înălțime, în Piața Revoluției

Dinner In The Sky RomaniaSpectacolul „Te iubesc! Te iubesc?”, în regia lui Chris Simion, se va juca pe 30 august, pe platforma Dinner In The Sky, în Piața Revoluției, la 50 de metri înălțime. Evenimentul constituie o premieră mondială. ,,Superbul concept Dinner In The Sky îmi dă ocazia să fac Theatre In The Sky și asta în spiritul meu! Ca să-ți rămână în minte un spectacol, trebuie să fie mai mult decât divertisment, trebuie să fie o EXPERIENȚĂ”, a declarat Chris Simion.

Spectacolul va avea loc între orele 20.30 și 21.30. Din distribuție fac parte Corina Moise, Dan Rădulescu si Manuela Hărăbor.

Dinner in the Sky revine la acest sfârșit de vară, pe 28-30 august, în Piața George Enescu (Piața Revoluției), sub titulatura Bucharest In The Sky, cu aceeași atmosferă inedită, dar și cu noi surprize pentru cei care își doresc să se bucure de o seară la înălțime. Primarul General al Bucureștiului, Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu va deschide oficial Bucharest In The Sky, vineri, 28 august, ora 15:00.

Partenerul fine dining al Bucharest In The Sky este Athenee Palace Hilton București, prin Chef Chaiyasith Srichom și Chef Marco Magri.

„Una dintre principalele dorințe ale Dinner In The Sky România este să contribuie la poziționarea Bucureștiului ( României) pe harta celor mai ofertante capitale europene din punct de vedere turistic. În acest scop, am creat evenimentul Bucharest In The Sky, cu susținerea Primăriei Generale a Bucureștiului. Avem șansa ca, alături de regizorul Chris Simion, să oferim o premieră mondială publicului din România: prima piesă de teatru jucată la 50 metri înălțime. Suntem siguri că vom oferi o experiență de neuitat primilor 22 de oaspeți care vor urca alături de noi în acest cadru de excepție”, declară Ovidiu Barbier, Manager Dinner In The Sky România.

Locurile pot fi rezervate exclusiv pe site-ul www.dinnerinthesky.ro și vor fi înregistrate în ordinea înscrierilor. Având în vedere că este un eveniment cu locuri limitate, plata se face în avans. Toți participanții vor fi primiți într-un lounge de lux unde vor face „check-in-ul”, vor fi conduși de stewardese către poarta de îmbarcare, de unde își vor lua zborul spre culmile deliciului culinar suprem, se arată într-un ciomunicat al organizatorilor.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.