Teatrul Apollo111 se deschide cu „Tărâmul din Globul Fermecat”

taramulSâmbătă, 3 decembrie, de la ora 11:00, la sediul din Palatul Universul din centrul Bucureștiului, va avea loc premiera spectacolului „Tărâmul din Globul Fermecat”, care marchează inaugurarea Teatrului Apollo111.Scenografia este semnată de Iuliana Vîlsan, proiecțiile multimedia sunt asigurate de Kotki Visuals, iar muzica originală este compusă de Ghighi Eftimie.
Din distribuție fac parte actorii: Ioana Mărcoiu, Vlad Bîrzanu, Ana Maria Moldovan, Ghighi Eftimie și Nicoleta Lefter.
Regizat și dramatizat de Iris Spiridon, pornind de la un text original inspirat de povestea „Crăiasa Zăpezii” de Hans Christian Andersen, „Tărâmul din Globul Fermecat” este un spectacol magic, care îi va bucura pe copii și le va aduce aminte părinților despre importanța miraculosului în viețile noastre.
Spectacolul este dedicat copiilor începând cu 4 ani, dar și întregii familii, având o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala din Palatul Universul într-un tărâm cu adevărat fermecat.
Kay și Gerda sunt doi frați care iubesc poveștile. Gerda îi citește lui Kay câte una în fiecare seară, iar când ajunge la cea despre Crăiasa Zăpezii, care ar putea să înghețe orice copil doar printr-o sărutare pe frunte, se întâmplă ceva neobișnuit: Crăiasa iese din poveste și îl cheamă pe Kay în regatul ei din Globul Fermecat. Aici începe o aventură plină de magie, pe tărâmul unde florile si animăluțele vorbesc, căci Gerda pleacă in căutarea fratele ei. Oare cum îl va salva din mâinile Crăiesei?
„Propun o poveste care se petrece într-o lume magică, cu un decor virtual spectaculos, dar în care adevărata călătorie se întâmplă în interiorul inimii celor doi frați. Micuții care vor vedea acest spectacol nu vor învăța că pe lume există vrăji și forțe miraculoase care îți vin în ajutor atunci când ai nevoie, ci că adevărata magie este cea care vine din propriul suflet”, a declarat Iris Spiridon, care își face debutul în teatrul pentru copii cu acest spectacol.
Apollo111 va include o stagiune principală de teatru în fiecare an, dar și un repertoriu de teatru pentru copii. Spectacolele pe care teatrul le oferă sunt selecționate anual de către un alt director artistic. Apollo111 va reprezenta totodată mixul perfect între vizionarea celor mai bune spectacole, clasice și contemporane și un spațiu de comunicare între public și artiști, antreprenori din domeniul creativ și personalități din domeniul cultural.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.