Teatrul de Comedie anunță „Noaptea ursului”

Vineri, 22 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Nouă a Teatrului de Comedie va avea loc premiera spectacolului „Noaptea ursului” de Ignacio del Moral, în regia semnată de Mădălin Hîncu. Scenografia este realizată de Răzvan Bordoș.

Distribuția este alcătuită din: Silvian Vâlcu, Răzvan Alexe, Dan Coza/Vlad Basarabescu.

Spectacolul este un proiect câștigător al concursului „Comedia ține la TINEri”, ed. a VII-a, 2016.

Noaptea ursului este un spectacol despre speranță-speranța că în ciuda confruntării cu obstacolele dificile pe care le întâmpinăm în viață, la un moment dat va fi mai bine; speranța în noi înșine și în faptul că ne putem depăși condiția; speranța ca unic mod de supraviețuire într-o lume condamnată la pieire”, spune Mădălin Hîncu.

Ignacio del Moral (n. 1957, San Sebastián, Spania) este unul dintre cei mai importanți scenariști de film și televiziune spanioli. Devine de timpuriu actor în trupe independente iar ca dramaturg debutează în 1982 cu piesa La gran muralla (Marele zid) pentru care i se decernează Premiul Național de Teatru pentru copii. Se dedică exclusiv scrisului începând cu anii ‘90,  elaborând scenarii de lungmetraje, seriale și emisiuni TV (1999-2006 – Comisarul; 2001 – Povestește-mi; 2002 – Zile de luni în soare).

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.