Teatrul de stradă invadează centrul Bucureștiului

BfitAstăzi începe în capitala a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă B-FIT in the Street, organizat de ARCUB–Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.

Evenimentul se va desfășura până pe 7 iunie și aduce artiști din Franța, Italia, Spania, Olanda, Slovacia și Marea Britanie. Piața George Enescu, Piața Universității, Piața Roma, Piața Sf. Anton și străzile din centrul istoric vor fi animate de momente amuzante de improvizație, spectacole acrobatice aeriene fascinante, teatru pe catalige, dans și muzică de stradă.

Principalele atracții ale festivalului sunt impresionantele producţii „Waterlitz, „Felliniana, „Malaya și „Meraviglia, spectacole ce vor transforma Piața George Enescu și Piața Universității în peisaje feerice.

De asemenea, spectacolele mobile în cadrul cărora actorii se plimbă pe străzi și interacționează cu spectatorii vor însufleți orașul. Pe străzi publicul se va întâlni cu Creaturi Flamingo, cu Clovnii Nebuni, cu membrii Familiei Oglindă sau cu frumoasele dansatoare de la trupa Carnavalului Santa Cruz.

Accesul la toate reprezentațiile din festival este gratuit.

 

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.