Teatrul Foarte Mic, găzduit de TNB

foarteÎncepând cu această lună, Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” va găzdui săptămânal spectacole ale Teatrului Foarte Mic, una din instituţiile teatrale bucureştene a cărei activitate a fost întreruptă în urma intrării în vigoare a Legii 282 din 18 noiembrie 2015 (funcţionarea într-o clădire cu risc seismic ridicat).

Nu întâmplător spectacolele Teatrului Foarte Mic se vor desfăşura la Sala Mică a TNB, sală destinată, încă din 2014, Programului 9G la TNB dedicat, în exclusivitate, tinerilor creatori de teatru, program ajuns la a doua sa ediţie, cu o producţie de nouă premiere până în prezent. Teatrul Foarte Mic se declară, la rândul său, programatic, un „spaţiu deschis tinerelor generaţii, …unei generaţii de artişti care crede că teatrul trebuie să fie puternic, să tragă semnale de alarmă, să stârnească luări de poziţie”.

Primele spectacole ale Teatrului Foarte Mic găzduite în Sala Mică a TNB sunt: „39 de trepte” după filmul omonim de John Buchan şi Alfred Hitchcock – 23 februarie şi 2 martie 2016, ora 19.00 şi „Casa cu pisici” de Radu Iacoban – 10 martie 2016, ora 19.00.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.