Teatrul GONG angajează actori pentru „Alice în Țara Minunilor”

gongTeatrul GONG din Sibiu caută actori pentru o producție ce urmează să fie pusă în scenă în curând. Spectacolul „Alice în Țara Minunilor” va fi pus în scenă de Eugen Jebeleanu și va avea premiera la finalul lunii septembrie.

În vederea acestui proiect, Teatrul GONG organizează casting.

„Căutăm 5 actori cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani pentru a fi parte din echipa noastră! Dacă ești implicat, ai inițiativă, disponibilitate și multă imaginație s-ar putea să fii eroul nostru! Aptitudinile muzicale sau de mânuire păpuși constituie avantaj.

Înscrierile pentru casting se fac prin email la adresa secretariat@teatrulgong.ro. Vor fi luate în considerare doar acele mesaje însoțite de un CV, o scrisoare de intenție și o galerie foto cu 3 fotografii reprezentative. CV-urile se pot depune până cel mai târziu pe data de 10 mai 2015”, se arată într-un comunicat al Teatrului GONG.

Audiția va avea loc la sediul Teatrului GONG Sibiu în datele de 12 și 13 mai 2015. Candidații sunt rugați să pregătească un monolog pe tema copilăriei, precum și un monolog ce va fi comunicat ulterior prin email, după acceptarea CV-urilor. Prima repetiție va avea loc pe data de 17 august 2015.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.