Teatrul Gong va avea un spectacol-caravană

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă joi, 14 februarie, de la ora 18:00, premiera spectacolului „Frumoasa din pădurea adormită”, o adaptare liberă după Frații Grimm.
Producția Teatrului „Gong” din Sibiu este una de tip caravană, în sensul că a fost concepută pentru a fi jucată în deplasare, în sălile de clasă. „Spectacolul a avut deja 2 reprezentații, în avanpremieră, la începutul lunii decembrie, anul trecut. După câteva retușuri în urma vizionărilor cu public, suntem gata să ne deplasăm prin grădinițe! Acest proiect e cu bucurie fiindcă ne aduce mai aproape de copiii care nu reușesc să se deplaseze, în mod obișnuit, în sala de spectacole. E o abordare puțin diferită pentru că nu mai invităm publicul la teatru, ci ne deplasăm noi acolo unde sunt spectatorii.”, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului.
„Frumoasa din pădurea adormită” este un spectacol energizant, în care trei prințese descoperă un turn vechi, cu rochii și armuri ce se transformă în castele, păduri și grădini, dar și cufere cu păpuși care prind viață în mijlocul spectatorilor așezați în spațiul de joc. Realizat de actrițele Eleonora Coșuleț, Gabriela Mitrea și Raluca Răduca, spectacolul își poartă publicul în vremurile de demult pentru a spune povestea mult îndrăgită a prințesei blestemate să adoarmă 100 de ani până când un prinț va sparge această vrajă. Adaptarea scenică a poveștii, precum și ilustrația muzicală, sunt realizate de Raluca Răduca. Decorul, costumele și păpușile poartă semnătura scenografei Roua Vasilescu, iar muzica originală a spectacolului a fost creată de Claudiu Urse. Spectacolul are o durată de aproximativ 35 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.
Spectacolul va fi prezentat, de asemenea, în matineu în grădinițele din Sibiu, în 12, 13, 14 și 15 februarie și este disponibil pentru programări în tot sezonul.
Accesul publicului la premieră se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Agenției Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica de la 10:00 la 14:00.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.