Teatrul În Culise deschide stagiunea de vară

Stagiunea de vara In CuliseTeatrele independente nu își închid stagiunile pe timpul verii și se întrec în oferte, atât din punct de vedere al spectacolelor, cât și al prețului biletelor. Teatrul În Culise oferă în luna iulie pentru fiecare bilet cumpărat o reducere de 50% din prețul celui de-al doilea.

„Așa cum v-a obișnuit până acum, În Culise vă așteaptă cu un program lejer de vară și cu spectacole pe care le transformă în experiențe de neuitat. Poți încerca Imaginează-ți că ești Dumnezeu, un spectacol-fenomen care îți oferă o viziune comică asupra României de astăzi, Conversații cu Mafia – un spectacol de atmosferă care te introduce într-o lumea mafiei americane, Proștii sub clar de lună – o comedie veritabil românească în care cuplurile se formează în funcție de interes, Scrisori către Rita – The Show, un spectacol controversat plin de amuzament și erotism, nerecomandat celor sub 18 ani, Așa se întâmplă cu toți oamenii obișnuiți – o poveste dureros de amuzantă despre viața fiecăruia dintre noi, Trei piese scurte fără sex – o comedie tragică ce promite să-ți trezească simțurile, Frumoasa călătorie a urșilor panda – o călătorie teatrală care demonstrează că dragostea există și dincolo de moarte”, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, În Culise oferă și seri de comedie cu intrare liberă – comedia romantică realizată de absolvenții cursurilor de actorie Teen Media – Just about love, iELE – o improvizație, două… – un show de improvizație, în fiecare miercuri de la ora 20.00 și Stand Up Comedy cu Mincu, Maria, Florin și Alex Șerban…

Rezervările se fac la 0732.026.762 sau online pe www.inculise.ro

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.