Teatrul Ion Creangă vă invită în „Cartierul poveştilor”

creangaDeși stagiunea s-a încheiat, Teatrul Ion Creangă din București își invite micuții spectatori la un eveniment de vacanță.

Spectacolul „Cartierul poveştilor”, care se va juca pe 4, 5, 11, 12, și 18 iulie, la orele 11.00, 12.00 și 19.00, la sediul Teatrului Ion Creangă (Str. General Constantin Budișteanu, nr. 24), propune o formă specială de teatru interactiv în aer liber, care îmbină contraste: înăuntru – în afară, mare – mic, text și improvizație. Povești, mituri și situații familiare (abordate altfel) sunt reaşezate într-un spațiu de joc miniatural: 5 căsuțe fantastice, ale căror musafiri devin spectatori și actori. Pus „în scenă” de Michal Svironi şi proiectat ca în basme de Andreea Săndulescu, scenograf, „Cartierul poveştilor” propune o experienţă unică, într-un spațiu al bucuriei și al mirării.

În acest cadru actorul și spectatorul devin prieteni pentru că iau parte împreună la palpitante întâmplări din lumea circului, trăiesc aventuri spectaculoase în Casa Cărții, descoperă universul în Casa lui Dumnezeu, află câte ceva despre miracolul venirii pe lume în Casa Maternității și învață să fie cu adevărat curajoși.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.