Teatrul Masca împlinește 23 de ani

De vineri, 24 mai și până duminică, 26 mai, la Teatrul Masca din Militari, vor avea loc o serie de manifestări, cu prilejul aniversării a 23 de ani de existență.

„Aniversarea a 23 de ani de la înființare înseamnă pentru noi un moment important de evoluție și transformare. Au fost 23 de ani încărcați de emoții pozitive, muncă, performanță și satisfacții profesionale alături de o echipă talentată”, a spus Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca.

„Când dragostea poartă pâslari” și „Fior d’amor în Bucureșci” sunt primele spectacole din program, începând cu ora 19.00, respectiv 21.30.

Manifestările vor cuprinde și o ceremonie în cadrul căreia Valentin Mihalache și Alina Craita vor deveni societari ai Teatrului Masca, iar actrița Laura Dumitrașcu Duica va fi inclusă în Hall of Fame.

O noutate în peisajul teatral românesc: „Teatrul Masca a inițiat și va semna o convenție a profesioniștilor din arta scenei denumită „Nuca” ce va reuni companii de teatru, festivaluri, dar și personalități ale lumii artistice și are ca scop promovarea valorilor reale culturale, dezvoltarea unor relații bilaterale și educarea percepției actului artistic”, se arată într-un comunicat al instituției.

Alături de Mihai Mălaimare, vor semna protocolul convenției Iovan Ćirilov – director BITEF din Belgrad, Orlin Dyacov – director Teatrul Dramatic Sava Oganiov Ruse, Pascal Larue – director Théâtre de l’Enfumeraie, Alexander Grecu preşedinte UNITEM, Aura Corbeanu – vicepreşedinte UNITER, Doina Migkleczi – director Teatrul Municipal Ariel din Rm. Vâlcea, Claudiu Pintican – director Teatrul Municipal din Baia Mare și Calin Sabac președinte Asociația VBC.

Accesul publicului la evenimentele din amfiteatru este liber.

Programul complet al manifestărilor pe:

http://www.masca.ro/site/

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.