Teatrul Masca începe stagiunea estivală cu marionete, parade, vals și step

Teatrul Masca anunță deschiderea stagiunii estivale, care va avea loc duminică, 30 aprilie, ora 17.00  în Parcul Herăstrău – Roata Mare. Timp de două zile consecutiv, aleile parcului vor deveni o uriașă scenă în care se vor desfașura parade și momente teatrale inedite.

Accesul publicului la eveniment este liber.

„Stagiunea estivală debutează cu două spectacole de stradă de excepție; o explozie de bucurie și voie bună, umor, muzică și teatru! Parizianca aduce cu ea atmosfera boemă a celebrelor cartiere pariziene. Mateloții în schimb vor ilustra secțiunea „balet” cu un dans tematic despre muncă și seriozitatea ei într-o popotă militară.

Veți dansa, veti cânta și veți admira energia debordantă a unor ființe care vor readuce la viață copilul ascuns în fiecare dintre noi!”, declară Mihai Malaimare, fondatorul Teatrului Masca.

Parizianca este un spectacol de stradă de tip paradă în care actorii, îmbrăcați în marionete uriașe se plimbă, dansează vals, bat step și interacționează cu trecătorii. Șase marionete vor invita publicul la o plimbare în timp pe acorduri de acordeon.

Mateloții vor prezenta un uluitor potpuriu de muzică lăutărească și de petrecere, cu cântece din repertoriul unor mari interpreți – Zavaidoc, Maria Tănase, Romica Puceanu, Ileana Sărăroiu, Ioana Radu, sau a unor cunoscute formații – Taraful de la Varbilau, Taraful Haiducilor.

Muzica lăutărească veche și nouă, muzica de petrecere, muzica de fanfară, dans tematic, catalige, marionete triple, totul în interpretarea fără cusur a actorilor Teatrului Masca!

Program evenimente:

Duminică, 30 aprilie, ora 17.00 – Parizianca – Parcul Herăstrău, zona Roata Mare

Duminica, 30 aprilie, ora 18.30 – Mateloții – Parcul Herăstrău, zona Roata Mare

Luni, 1 mai, ora 18.30 – Arca lui Lenin – Parcul Herăstrău, zona Roata Mare

 

 

 

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.