Teatrul Masca organizează Târg de jucării

OLYMPUS DIGITAL CAMERACea de-a XV-a ediție a Târgului de Jucării organizat de Teatrul Masca se va desfășura duminică, 21 septembrie, începând cu ora 11.00 în amfiteatrul din Bdul. Uverturii nr. 70 (cartier Militari).

Evenimentul face parte din programele socioculturale care îmbină activități recreative cu actul de cultură, desfașurate de trupa Teatrului Masca în scopul de a educa publicul.

„Asumându-și pe deplin rolul formator, Teatrul Masca a subliniat de-a lungul timpului oportunitatea desfășurării activităților extrașcoare și rolul acestora în educația copiilor. Jocul, teatrul și arta în general, precum și crearea unui mediu cultural prietenos reușesc întotdeauna să stimuleze creativitatea și initiațiva celor mici”, declară Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca.

Evenimentul va lua forma unui joc iar cei mici vor trebui să obțină o autorizație, să-și promoveze jucăriile folosite și cărțile, pentru ca apoi să le poată vinde sau schimba, asistați în permanență de actori. Astfel, ei vor deprinde arta negocierii și vor acumula cunoștințe despre comerț și regulile sale.

Participarea la eveniment/înscrierea/obținerea autorizațiilor este liberă. Detalii pe www.masca.ro.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.