Teatrul Nottara joacă în deplasare

1._Ada_Navrot_si_Vasile_Toma_in_Comedie_de_moda_vecheTeatrul Nottara va juca în acest weekend la Cercul Militar Național și la Institutul Maghiar din București, după o perioadă de două luni în care nu a putut susţine spectacole decât ocazional, ca urmare a legii care a interzis desfăşurarea de activităţi publice în clădiri cu bulină roșie.

Pe 29 ianuarie, se va juca „Comedie de modă veche” de Alexei Arbuzov, regia Vasile Toma. Iar pe 30 şi pe 31 ianuarie, Teatrul Nottara va răspunde invitaţiei primite din partea Institutului Maghiar din Bucureşti de a susţine spectacole în sala pe care instituţia o are în str. Gina Patrichi şi va juca spectacolele „Matrimoniale” de Lia Bugnar, regia Diana Lupescu şi „Funcţionarul destinului” de Horia Gârbea, regia Anca-Maria Colţeanu.

„Chiar dacă periplul nostru prin Bucureşti, în căutarea unei săli care să ne devină sediu provizoriu, până la reabilitarea clădirii din bd Magheru, nu s-a încheiat, ne bucurăm că putem reîncepe o activitate artistică mai susţinută, cu ajutorul celor care cred în importanţa teatrului nostru şi au ales să ne sprijine”, a spus Marinela Ţepuş, managerul instituției. „Sigur că este, în continuare, o mare diferenţă faţă de ritmul pe care îl aveam înainte, când aveam 10 – 12 reprezentaţii pe săptămână, dar este un început. Este deosebit de important faptul că, deşi în exil, am reuşit deja să dăm o premieră în luna ianuarie, spectacolul-manifest „Familie de artişti” de Kado Kostzer și Alfredo Arias, în regia lui Alexander Hausvater, iar în luna februarie vor avea loc alte două spectacole în premieră, „Efecte colaterale” de Alexandru Popa, regia Vlad Zamfirescu şi „Tango, monsieur!” de Aldo Lo Castro, regia Anca-Maria Colţeanu. Sperăm că spectatorii nu ne-au uitat şi ne vor urma în toate spaţiile în care noi vom face eforturi să îi bucurăm şi să îi îmbogăţim sufleteşte, ca şi până acum.”

Biletele pentru spectacolele Teatrului Nottara pot fi cumpărate de la agenţia din bd. Magheru 20 sau online, prin partenerii www.eventim.ro şi www.ove.ro. Informaţii complete despre programul teatrului şi sălile unde vor avea loc reprezentaţiile sunt disponibile pe www.nottara.ro.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.