„Testosteron” în noapte la Godot

marian-raleaAstăzi, 8 august, Godot-Café Teatru găzduiește, de la ora 22.00, un spectacol nerecomandat copiilor sub 16 ani. „Testosteron” de Andrzej Saramonowicz este o producție regizată de Zalán Zakariás, a cărei scenografie este semnată de Iza Tărțan. Din distribuție fac parte Marian Râlea, Tudor Pârvu, Lucian Iftime, Vlad Logigan, George Remeș, Tudor Aaron Istodor și Marin Grigore.
După adaptări bulgare, cehe, maghiare, estoniene şi turceşti, piesa tânărului dramaturg polonez Andrzej Saramonowicz se joacă pentru prima dată în limba română, pe scena unui club din Bucureşti, după ce a fost montată pe diverse scene ale lumii. Textul său spune o poveste despre Kornel, ornitolog, pe care viitoarea soție îl părăsește în timpul slujbei de cununie, în speranța că astfel va isca un scandal de presă și cariera ei de cântăreață va lua avânt. Numai că mirele, Kornel, nu e singurul care a fost înșelat…
Povestea fiecăruia dintre cei șapte  se conturează prin conştientizarea propriilor eşecuri în relaţiile amoroase, care pentru fiecare dintre ei capătă alte dimensiuni și forme.
Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.