TESZT caută voluntari

Festivalul Internațional TESZT organizat de Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” caută voluntari. Cea de-a zecea ediție va avea loc între 21-28 mai și aduce la Timișoara un număr de 29 de producții din 16 țări.

„Ești pasionat de teatru? Îți place să cunoști oameni noi? Vorbești engleza și îţi doreşti o provocare într-un context internațional? Dacă vrei să arunci o privire în culisele unui festival internațional și te recunoști în cele scrise mai sus, înscrie-te ca voluntar la festivalul TESZT!” Așa sună invitația Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”.

Dacă doriți să fiți voluntari la TESZT trimiteți o scurtă descriere până în data de 5 mai, la adresa pr@tm-t.ro în care să scrieți care vă sunt interesele, punctele forte și ce vă atrage cel mai mult la ideea de voluntariat în cadrul festivalului. Volunatri vor avea intrare gratuită sau cu reducere la spectacole, iar unul dintre principalele avantaje este atmosfera intimă de festival care le va permite să îi cunoasc[ personal pe creatori.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.