Timișorenii de la AUĂLEU TEATRU, vin la Teatrul Mignon

Circus MundiÎntre 20 şi 22 februarie, Teatrul Mignon din Bucureşti va găzdui o mini-stagiune cu trei dintre producţiile timişorenilor de la AUĂLEU TEATRU.

„Înfiinţat în 2007 în Timişoara, AUĂLEU TEATRU este un fenomen unic pe piaţa românească de teatru. Pe afişele lor nu există sigle, nici sponsori. Cu alte cuvinte, fac teatru după propriile reguli şi fără frica de a deranja pe cineva. Spectacolele lor sunt explozii de idei şi probleme, contemporane sau de când lumea, transpuse în scenă de un grup de actori talentaţi, compleţi şi foarte dedicaţi (majoritatea şi-au dat demisia sau au refuzat angajarea în teatre de stat). De la felul în care arată SCÂRŢ Loc Lejer – barul în care se joacă piesele lor pentru nu mai mult de 25 de spectatori o dată, până la originalitatea afişelor sau a website-ului www.aualeu.ro, Auăleu Teatru este întruchiparea perfectă a cuvântului „independent” din DEX”, se artă într-un comunicat de presă.

Anul trecut, în cadrul primei ediţii a Festivalului Naţional de Teatru Independent, Auăleu Teatru a câştigat premiul pentru cel mai bun producător de teatru independent şi premiul „Independent Spirit Award”, constând într-o invitaţie oficială la a şaptea ediţie a New York undergroundzero Festival. Premiul a fost acordat de către regizorul Paul Bargetto – directorul festivalului – împreună cu Daniel Popa, care va face parte din echipa de organizare a undergroundzero 2014. Spectacolul Circus Mundi produs de Auăleu Teatru va avea nu mai puţin de şase reprezentaţii în cadrul evenimentului.

În mini-turneul bucureştean, Auăleu Teatru va prezenta publicului spectacolele „Stăteam întinşi pe pat”, „Circus Mundi” şi „Ferma Animalelor”.

Iată cum își prezintă cei de la AUĂLEU TEATRU producțiile cu care vin la București…

STĂTEAM ÎNTINŞI PE PAT

Joi, 20 februarie, ora 19.30

Poveste de Amor cu Final Nefericit

În viaţa de după dragoste nu mai există nimic.

De aceea, acest spectacol nu mai are nici o prezentare. Poate că aşa vom avea, măcar pentru o secundă, conştiinţa faptului de a nu mai avea nimic.

Acţionează: Christine Cizmaş, Ovidiu Mihăiţă

Text: Daniil Harms

Lumini: Ioan Codrea

Înscenarea: Ovidiu Mihăiţă

CIRCUS MUNDI

Vineri, 21 februarie, ora 19.30

AUĂLEU TEATRU aduce în arenă CIRCUS MUNDI, prezentat de actori, circari, muzicieni și saltimbanci precum Christine, Andrea, Codi, Ionuț, Victor, Costi, Armand, Cari, Tunde și Ovidiu, în care veți putea vedea numere senzaționale, precum ÎMBLÂNZIREA DE FEMEI, DRESURA DE BĂRBAŢI, PARADA MORAVURILOR OMENEŞTI, OMUL INVIZIBIL, FREAK SHOW – UL, HOCUS POCUS – URI și multe alte nemernicii… cu scopul de a vă convinge că lumea nu mai e o scenă. Ea s-a preschimbat într-o arenă.

FERMA ANIMALELOR (spectacol cu cântec)

Sâmbătă, 22 februarie, ora 19.30

FERMA ANIMALELOR, spectacol cu cântec, în care MARIAN PÎRVULESCU are un rol porcos și suflă un pic la tubă, alături de IOAN CODREA care joacă un câine și mai multe roluri mici pe lângă care suflă și în saxofon. CHRISTINE CIZMAŞ este o vacă care cântă la acordeon, iar ANDREI RACOLȚA bagă la chitară și la bass și mai e și măgar. CARI TIBOR cântă la pianină electrică si e un pic corb, iar OVIDIU MIHĂIŢĂ bate la tobe și e cabalin. CARI TIBOR este compozitorul tuturor cântecelor, în afară de Politica si S-a Schimbat Sistemul, care aparțin trupei de punk-rock HAOS. Sunetul din timpul spectacolului este asigurat de Cristian Popescu. Afișul spectacolului a fost făcut de caricaturistul ION BARBU, iar la el a mai lucrat și VLAD BIDIVIU, pentru unii, Portocală. La lumini stă NORBERT LOVASZ, care face si regia tehnică. Adaptarea după romanul lui GEORGE ORWELL, textele cântecelor și înscenarea le-a făcut OVIDIU MIHĂIŢĂ.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.