Trei ani cu Teatrul de Sufragerie

IMG_9900Teatrul de Sufragerie împlinește pe 22 ianuarie trei ani de existență, iar evenimentul va fi sărbătorit cu spectacolul de teatru-film „9 grade la Paris” de Peter Kerek, cu Alina Berzunțeanu, ce va fi prezentat sâmbătă pe 24 ianuarie, la ora 20.00.

„De ziua Teatrului de Sufragerie călătorim la Paris, ascultăm o poveste suprinzătoare și ciocnim un pahar de vin împreună”, anunță organizatorii. „Într-o seară de iarnă, o femeie în jur de 34 de ani, se pregătește să-și părăsească definitiv familia, soțul și băiețelul de 5 ani. Ea pleacă la cineva, care a făcut-o să se îndrăgostească atât de tare, încât a ajuns să nu mai înțeleagă deloc cine a fost ea până acum. Spectacolul spune, în timp real, povestea ultimelor 56 de minute pe care această femeie le petrece la ea în casă, singură, înainte de plecare.

Pentru a putea cuprinde universul acestei femei în momentul plecării, spectacolul îmbină două modalități de exprimare diferite: cea cinematografică și cea teatrală.

La spectacolul aniversar, organizatorii oferă un pahar de vin din partea casei, ceai și prăjituri.

Înfiinţat în ianuarie 2012 şi inaugurat oficial cu spectacolul Sunt un orb în regia lui Horaţiu Mălăele, Teatrul de Sufragerie propune o alternativă a teatrului din sălile convenționale și non convenționale prin îndepărtarea barierei actor – spectator, schimbând perspectiva spectatorului cu privire la nivelul lui de implicare. Sufrageria, un salon interbelic sofisticat, ea însăşi este un decor, devine scena de joc, scenă pe care s-au jucat până în prezent peste 100 de spectacole care au participat la festivalurile din Bucureşti, Iaşi, Bacău, Sibiu şi Tukums (Letonia).

Iată invitația nonconformistă a organizatorilor: „Vii la Teatrul de Sufragerie, la noi în sufragerie, ca la tine acasă, iei un loc pe pernă sau pe un fotoliu. E cald, special și intim și exclusivist. Bei un ceai cald cu iasomie sau levănțică. Şi te trezeşti că cineva îţi vorbeşte. Chiar ţie si doar celorlalti 19 spectatori care pot fi prietenii tai. O experienţă unică și personală. Un altfel de teatru, un altfel de spectacol. ACASĂ.

Participarea se face în limita a 20 de locuri disponibile. Pentru bilete şi detalii: www.teatruldesufragerie.ro sau mail la: teatruldesufragerie@gmail.com, tel 0723.565.113

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.