„Trei gemeni venețieni”, în premieră la Teatrul Mic

Gemeni bunVineri, 2 octombrie, la ora 19.00, Teatrul Mic își așteaptă spectatorii la premiera producției „Trei gemeni venețieni”de Antonio Mattiuzzi Collalto, în traducerea lui David Esrig, regizată de Nona Ciobanu.

Decorul şi light designul sunt semnate de Iulian Bălțătescu, iar costumele sunt creația Doinei Levintza.

Distribuția este alcătuită din Cristian Iacob, Constantin Florescu, Simona Mihăescu, Oana Aalbu, Radu Zetu, Avram Birău și Iulian Bălțătescu.

Destinul are umor şi, din când în când, este poznaş; îi aduce la Paris, în acelaşi han, pe trei gemeni aflaţi în căutarea iubirii. Într-o sarabandă a încurcăturilor, fiecare dintre fraţi este luat drept un altul. Zanetto pare că şi-a ieşit din minţi, se comportă ciudat şi vrea să ia de soţie trei femei deodată. Ceea ce nu ştie nimeni este că Zanetto e mereu un alt frate. Comicul acestei situaţii inedite creşte într-un ritm alert, până la final, când confuziile sunt clarificate şi toate cuplurile îşi regăsesc fericirea.

Deși a avut doar câteva reprezentații, spectacolul a fost deja selectat în trei festivaluri (FestIN pe Bulevard, Festivalul Comediei de la Galați și Festivalul de Teatru Clasic de la Arad).

Seara va fi, de asemenea, un prilej de reîntalnire cu distribuția spectacolului semnat de David Esrig în 1973, la Teatrul National din București.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.