Un băiat și-o fată iubesc același băiat… Cine câștigă? „Cockoși” la Act!

image002Pe 5 și 6 februarie, la Teatrul Act din București, este programată premiera spectacolului „Cockoși” de Mike Bartlett, în regia lui Horia Suru. Spectacolul propune o problemă tot mai la modă în societatea contemporană, iubirea în comunitatea gay. Deși, așa cum se arată într-un comunicat de presă, spectacolul se dorește în primul rând o poveste despre relațiile umane, o cercetare fină a felului în care firele iubirii se întretaie și se nasc suferințele. Doi bărbați se iubesc de șapte ani și locuiesc împreună. Însă, la un Scegli la modalità di gioco: Roulette Advanced e una delle versioni piu apprezzate della roulette online. moment dat, în iubirea lor apare o femeie… Se nasc tensiuni, apar drame, iar hotărârea bărbatului iubit în același timp de o femeie și de un alt bărbat întârzie.

Piesa lui Mike Bartlett, prezentată, în 2010, în premiera la Royal Court, în Londra, a câștigat Premiul „Laurence Olivier”, cea mai importantă distincție britanică. În scurt timp, piesa a fost montată pe Broadway.

Pentru varianta de la Teatrul Act, realizată de Asociația Entheos și GrayPlay, regizorul Horia Suru a ales în distribuție pe Rareș Florin Stoica, Fulvia Folosea, Vlad Nemeș și Ionel Mihăilescu. Scenografia este semnată de Steliana Ștefănescu, iar afișul a fost realizat de Liviu Bulea.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.