UNTEATRU deschide stagiunea estivală

cel-mai-frumos-roman-din-lumeUNTEATRU, unul dintre cele mai importante și mai active teatre independente din București, deschide stagiunea de vară. Până în luna septembrie, pe scena din clădirea din spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei, începând cu ora 20.00, producții dintre cele mai apreciate ale UNTEATRU vor putea fi văzute, în timpul vacanței.

În această seară, „Cel mai frumos roman din lume”, dup un text de Larry Tremblay, în regia Alexandrei Penciuc, cu Nicoleta Lefter și Ionuț Grama. O povestea despre cum poți schimba lumea cu puterea unei penițe de aur… Pe 8 iulie, de la ora 20.00, „Blackbird”, de David Harrower, în regia lui Andrei și Andrea Grosu, cu Constantin Cojocaru și Florina Gleznea. O poveste în care sala se va transforma într-o sală de judecată, ce trebuie să de un verdict… într-o iubire. Tot pe 8 iulie, dar de la ora 22.00, „Poezia visului”, după versurile lui Emil Botta, un spectacol de Miriam Răducanu, cu Lari Giorgescu.

Pe 10 iulie, „Cinci ore cu Mario”, un spectacol de Mariana Cămărășan, cu Florina Gleznea, iar pe 12 iulie, „Ce zile frumoase!”, de Samuel Beckett, în regia Sânzianei Stoican, cu Sabrina Iașchevici și Ionuț Vișan, un spectacol apreciat și premiat.

Ultimele două reprezentații programate în această lună sunt, pe 17 iulie, „Un tramvai numit dorință”, în regia lui Andrei și Andreea Grosu, cu Mihaela Trofimov, Nicoleta Lefter, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki, montare care a obținut premiul Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru în cadrul ediției FNT 2013. Și, pe 19 iulie, „Trei femei înalte”, după Edward Albee, în regia acelorași Andrei și Andreea Grosu, cu Cristina Casian, Florina Gleznea și Nicoleta Lefter.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.