„Visul…” lui Tim Robbins se joacă la Comedie

Afis Visul unei nopti de vara 02_onlinePe 22, 23 și 24 iunie, la ora 19.00, Teatrul de Comedie din București va găzdui trei reprezentații extraordinare ale spectacolului „Visul unei nopți de vară” de William Shakespeare, în regia lui Tim Robbins, jucat de cunoscuta trupă Actors’ Gang.

Actor și regizor, Tim Robbins este cunoscut publicului pentru rolurile din filmele „Închisoarea îngerilor”, „Top Gun”, „Cadillac Man”, „Bob Roberts” sau „Mystic River”. Câștigător al Oscarului și al Globului de Aur pentru rolurile din „Mystic River” și Player”, Tim Robbins s-a remarcat ca regizor cu producția de succes „Cradle Will Rock”, iar  lungmetrajul Dead Man Walking”, scris și produs de Tim Robbins, a câștigat mai multe premii, printrecare Academy Award pentru cea mai bună actriță pentru Susan Sarandon și patru premii la Festivalul de Film  de la Berlin, precum și o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun regizor și o nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun scenariu.

Producția care se va juca și la București, după ce a fost prezentă la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, este un spectacol hipnotic, cu muzică live și alte elemente care fac din ea un unicat.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.