„Votează-mă că te tai!!!”, de ziua lui Caragiale

niculae ursMiercuri 29 ianuarie, ora 19.30, la Teatrul de Comedie, Sala Studio, va avea loc un spectacol găzduit, cu prilejul aniversării lui Caragiale, un one-man show realizat de Niculae Urs.

„Votează-mă că te tai!!!” este un spectacol în care Niculae Urs apare pe afiş în triplă ipostază de autor, regizor şi interpret…

Recitalul are la bază articolele şi corespondenţa lui I.L. Caragiale şi îşi propune să pună în lumină personalitatea complexă şi contrariantă a dramaturgului.

Niculae Urs își propune să aducă, astfel, în faţa publicului, ca actor şi scenarist, operele mai puţin cunoscute ale marilor autori de comedie și a putut fi remarcat în ultimii ani în două spectacolele inspirate de piesele şi proza scurtă ale lui A. P. Cehov: „Momâia”, jucat la Teatrul Nottara, unde a semnat şi regia şi „Măscăriciul”, jucat la Teatrul Bulandra, avându-l ca partener de scenă şi regizor pe Horaţiu Mălăele.

„Veţi fi poate surprinşi, poate contrariaţi, dar în niciun caz dezamăgiţi. Spectacolul este rezultatul unei munci de cel puţin trei ani de zile, în care m-am străduit să nu schimb niciun cuvânt din cele spuse de genialul nostru nenea Iancu”, spune Niculae Urs despre „Votează-mă că te tai!!!”.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.