Vrei să fii student la UNATC?

foto de la evenimentul Să Film organizat de Film MenuPână pe data de 1 septembrie 2015, UNATC „I.L.Caragiale” îi așteaptă pe toți cei pasionați de studii în domeniile Teatru și Cinematografie să se înscrie la concursul de admitere, pentru anul universitar 2015-2016. „Oferta universității acoperă o mare diversitate de specializări aferente celor două domenii fundamentale Teatru și Film, acestea fiind structurate pe toate cele trei niveluri de studiu – licență, masterat, doctorat. Așadar, oricine dorește să își dezvolte sau aprofundeze calitățile creative și talentul, va găsi la UNATC ”I.L.Caragiale” cea mai potrivită ecuație a reușitei artistice”, se arată într-un comunicat de presă.

Cu o tradiție de peste 60 de ani, UNATC „I.L.Caragiale” reprezintă un centru al excelenței și creativității în Teatru și Film întemeiat pe o serie de principii: sensibilitatea și căldura umană specifică învățământului vocațional, grijă pentru dezvoltarea individuală a fiecărui student, profesori cu renume în plan național și internațional, acces la cunoaștere și resurse educaționale, săli de spectacole și laboratoare de film echipate la standarde și nu în ultimul rând deschidere spre societate și comunitate, promit organizatorii. UNATC îi așteaptă pe toți cei care își doresc o carieră în instituții de spectacol, teatru, televiziune, radio, presă scrisă.

„Absolvenții noștri își desfășoară activitatea în țară și străinătate, în instituții publice de cultură (teatre, operă, operetă, muzee, biblioteci, așezăminte culturale), mass media, edituri, firme de publicitate, structuri și organizații guvernamentale (Ministerul Culturii, Institutul Cultural Român), organizații neguvernamentale, învățământul preuniversitar și universitar”, se arată într-un comunicat al instituției.

Print

Un Comentariu

  1. Nora 03/09/2016

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.