Eric Emmanuel Schmitt dialoghează cu publicul la Teatrul Metropolis

Pe 25 octombrie, în cadrul celei de-a 28-a ediții a Festivalului Național de Teatru, la Teatrul Metropolis va avea loc o reprezentație cu spectacolul „Copilul lui Noe”, în regia lui Chris Simion-Mercurian, după care publicul va avea ocazia de a participa la un dialog liber cu scriitorul şi dramaturgul franco-belgian Eric Emmanuel Schmitt.

Începând cu ora 18:00, acesta li se va alătura spectatorilor prezenți, în Sala Olga Tudorache a Teatrului Metropolis, la prima reprezentație a producției „Copilul lui Noe”, adaptat de regizoarea Chris Simion-Mercurian după romanul omonim scris de Eric Emmanuel Schmitt și inclus în seria de bestselleruri „Ciclul invizibilului”.

La finalul spectacolului, publicul va putea interacționa cu membri ai echipei spectacolului, cu Eric Emmanuel Schmitt și cu directorul artistic al FNT, Marina Constantinescu, iubitorii de teatru fiind astfel invitați să participe la un dialog liber.

„Copilul lui Noe”, din distribuția căruia fac parte Marius Manole, Vlad Logigan, Alexandru Sinca, Carla Maria Teaha, Marian Râlea și Maia Morgenstern, va fi jucat și pe 26 octombrie 2018, de la ora18:00, tot în Sala Olga Tudorache. Este una dintre cele trei producții ale Teatrului Metropolis, care se află în selecția oficială a celei de-a 28-a ediții a FNT.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.