„Și veni bărbatul la femeie” deschide stagiunea la Teatrul de Artă

si veni...Teatrul de Artă Bucureşti deschide stagiunea în această toamnă, pe data de 8 septembrie, cu avanpremiera spectacolului „Și veni bărbatul la femeie”, de Semion Zlotnikov, în regia lui Bogdan Budeș, care semnează și traducerea textului din limba rusă.

O comedie acidulată, o farsă plină de replici strălucitoare, o privire amuzată asupra unui cuplu care vrea să o ia de la capăt, spectacolul „Și veni bărbatul la femeie” este o incursiune în universul casnic al zilelor noastre…

Dina și Victor sunt trecuți de patruzeci de ani, divorțați, și fiecare are câte un copil dintr-o fostă căsătorie. „Trecuți de patruzeci de ani” nu e o vârstă la care viața ia sfârșit. Așa că prietenii lor comuni, Jora și Judith, încearcă să le vină în ajutor stabilindu-le o întâlnire. Victor se prezintă acasă la Dina într-o seară ploioasă de sâmbătă. Când viața o poate lua de la capăt… sau nu.

Din distribuție fac parte Mihaela Sirbu și Lucian Pavel, scenografia este semnată de Raluca Chelaru, iar mișcarea scenică de Andreea Duță.

Pe lângă reprezentația de pe 8 septembrie, în această lună mai sunt programate două, una pe data de 13 și premiera oficială pe 18 septembrie, toate începând cu ora 20.15.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.