Medeea Marinescu și Marius Manole, o noapte într-o cușetă…

Medeea Marinescu și Marius Manole vă așteaptă miercuri seară, la ora 22.00, la Teatrul Evreiesc de Stat unde este programat spectacolul „Fă-mi loc!” de Anthony Michineau, în regia lui Radu Beligan.

E ajunul Crăciunului. Momentul în care fiecare simte, mai mult ca oricând, nevoia de dragoste. Hazardul îi aduce pe Manuel și Camilla împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic în comun. Însă amândoi caută să înteleagă și să se înteleaga, amândoi au nevoie să vorbească, să se destăinuie și, mai mult, amândoi au nevoie să se vindece de singurătate.

Spectacolul „Fă-mi loc!” este o poveste… o frumoasă și emoționantă poveste cu un băiat și-o fată. Doi tineri care se regasesc în ajunul Crăciunului în cușeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un barbat cu principii, pus în fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență. O producție semnată de ”Asociatia INSPIRA”, montarea lui Radu Beligan îi aduce alături pe scenă pe doi dintre cei mai îndrăgiți actori ai momentului: Medeea Marinescu și Marius Manole. „Când eram mică țin minte că-mi plăcea tare mult un film , „Gară pentru doi”, spunea Medeea Marinescu. „Am rămas cu nostalgia acelei povești pe care nu mi-o mai amintesc de altfel foarte bine, stiu doar că era o poveste duioasă de dragoste. Povestea noastră nu se întâmplă într-o gară, ci în cușeta unui tren de noapte…” Este o invitație să mergeți miercuri, la ora 22.00 la Teatrul Evreiesc.

Biletele le puteți cumpăra și de pe internet:

http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=Fa+mi+loc+13+Mar+2013

http://www.eventim.ro/ro/bilete/fa-mi-loc-bucuresti-teatrul-evreiesc-de-stat-309011/event.html

 

Print

Un Comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.